Prototype als kwartiermaker!

19 oktober 2016
Seline Wijker
visite-1.pdf

Als een van de zes winnaars van de ontwerpprijsvraag A Home Away From Home hebben wij de kans gekregen ons concept te transformeren tot een prototype op ware grootte.

Tijdens de Dutch Design Week willen we graag alle aspecten van ‘Nieuwe buren, nieuwe erven, nieuwe oogsten’ belichten. Ons prototype, de Cubestee, zal dan ook de rol van de kwartiermaker vervullen. Net als de eerste kubus op het nieuwe erf is het een ontmoetings-, informatie en werkplek. We organiseren twee ronde tafel gesprekken. Op dinsdag praten we over duurzame (vluchtelingen-)opvang vs. flex-wonen en op donderdag is het thema: ‘Nieuwe erven: zelfredzaam en zelfvoorzienend’. Hopelijk komen we dan weer een stapje verder! Gedurende de hele week gaan we hier ook graag over in gesprek met de bezoekers van de Dutch Design Week, dus mocht u in de buurt zijn, kom rustig binnen!

Ons prototype is te bezoeken tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven van 22 tot en met 28 oktober 2016. Lees hier meer over de expositie.